ATM420 touchscreen display voor ruimtedrukbewaking
De ATM420 is een touchscreen display dat is ontworpen als audiovisuele over- en onderdrukbewaking voor cleanrooms, operatiekamers of isolatiekamers/ patiëntkamers. Het display geeft een visuele bewaking dat werkt als een verkeerslicht.
ATM420 ruimtedrukbewaking
Als het drukverschil in orde is, kleurt het display groen en buiten de gewenste waardes kleurt het display rood. Daarnaast heeft het display een ingebouwd akoestisch alarm met instelbare vertraging en acceptatiefunctie. De ATM420 kan één, of twee afzonderlijke drukverschillen bewaken, zo kan er met één display tegelijkertijd een sluis en een ruimte bewaakt worden. De alarmering kan met een code buitenbedrijf worden gezet voor bijvoorbeeld schoonmaak- of onderhoudswerkzaamheden.
De ATM-420 heeft een fl ush-mount bezel en geïntegreerde inbouwdoos voor eenvoudige montage in wanden van dubbel 12mm gips of enkel gips voorzien van houten raamwerk. Verder is de fi rmware vernieuwd en is de ATM als optie te koppelen via Modbus RTU aan het GBS.
Ook maatwerk is mogelijk. Van het inlezen van een sleutelschakelaar tot het meten van 3 drukverschillen of drukverschil, temperatuur en relatieve vochtigheid. Geef uw wensen door en samen komen wij vast tot een oplossing.
Meer weten over de ATM420?
Ben je nieuwsgierig naar de ATM420? Ik kom graag bij je langs om de werking van de touchscreen displays uit te leggen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook (tel. 06 12 22 70 05, e-mail tmulder@hitma-instrumentatie.nl)