Tuesday, April 10, 2018

Instrumentatie voor scheepsbouw en scheepsvaart op Maritime Industry 2018

29 t/m 31 mei 2018 komt de maritieme sector samen tijdens de Maritime Industry-beurs in de Evenementenhal in Gorinchem, hét complete platform voor de gehele binnenvaart. Ook Hitma Instrumentatie is op deze vakbeurs aanwezig. Ga je de beurs bezoeken en ben je op zoek naar meet- en regeloplossingen voor applicaties binnen de scheepsbouw- en scheepvaartindustrie? Kom dan langs op onze stand (standnummer G.134).

Maritiem industry 2018

Scheepvaart meet- en regelapplicatiesDe maritieme sector vindt bij ons de volgende meet- en regelapplicaties:

  • Niveaumeting van ballasttanks op schepen
  • Bilge-alarm vlotterniveauschakelaars
  • Bewaking van de flow in hydraulische stuurmachines
  • Zijmontagevlotterschakelaars voor dieseltanks
  • Diepgangmeetsysteem voor schepen
  • Brandstofverbruikmeting voor scheepsdieselmotoren
De sensoren zijn voorzien van diverse scheepvaartkeurmerken als GL, LRS, DNV, BV, RINA, RMRS. We leveren ook ATEX-uitvoeringen.

Top 4 van onze meest toegepaste instrumentatie binnen de scheepvaart

1. Barksdale bilge vlotterschakelaar serie UNS-VA-SB5 Degelijke Bilge-niveauschakelaar met testfunctie. De schakelaar heeft een compacte constructie en is gemaakt van roestvrijstaal. De Bilge Switch is ontworpen voor de scheepvaartindustrie, offshore, ballastcontainers, brandstoftanks en afvalwater. De UNS-VA/SB5 is leverbaar met 3 kabellengtes: 2, 10 en 15 meter.

2. Barksdale niveauindicatie serie BNA-S21-S22 De lichtste uitvoering binnen het programma magnetische peilglazen van Barksdale. Het instrument is volledig "custom made" te bestellen. Lengtes tot 3000 mm, hoge temperatuuruitvoeringen en drukklasse tot PN40 behoren tot de mogelijkheden.

3. FineTek zijmontagevlotterschakelaar serie FF10 De vlotterschakelaars van FineTek zijn speciaal ontworpen voor zijmontage in een tank of vat. De schakelaars zijn leverbaar met een scheepvaartkeur of in intrinsiekveilige uitvoering. Ideaal voor montage op schepen of in de procesindustrie.

4. Atex-indicators voor tankinhoudsmeting De BA304G serie is een compacte uitvoering van de intrinsiek veilige Beka displays. Dit nieuwe model kan één op één worden uitgewisseld met de oude BA304B- en BA304C-serie. De robuuste IP66-behuizing maakt het display geschikt voor een zeer ruige omgeving, zoals in de scheepvaart (denk aan tankmeting en alarmering voor binnenvaarttankers).

Natuurlijk kun je je op onze stand ook laten informeren over andere producten uit het Hitma-assortiment.

E-tickets voor beurs Maritime Industry aanvragen

Voor toegang tot de Maritime Industry-beurs kun je via deze link een (gratis) e-ticket aanvragen.

Leave your comment

chat uitgeschakeld voor Engels