Dwyer Instruments in Nederland en België
Hitma Instrumentatie vertegenwoordigt al ruim 35 jaar fabrikant Dwyer Instruments in Nederland, België en Luxemburg. Dwyer heeft een groot assortiment aan instrumentatie voor HVAC applicaties, maar ook steeds meer industriële sensoren. De Dwyer productcatalogus die elk jaar uitkomt bevat ruim 600 pagina's aan meet-en regeltechniek. Zo heeft Dwyer voor bijna elke toepassing wel een oplossing.
producten van Dwyer instruments

Drukverschilmeters voor HVAC luchtbehandelingssystemen

Dwyer drukverschil
De bekendste Dwyer drukverschilmeter is natuurlijk de Magnehelic, maar door de jaren heen is het assortiment van Dwyer flink uitgebreid. Naast de mechanische drukverschil manometers en schakelaar heeft Dwyer inmiddels ook een groot assortiment aan drukverschiltransmitters voor koppeling aan gebouwbeheersystemen. 

direct naar de producten

Sensoren voor bewaking van de luchtkwaliteit

Dwyer luchtkwaliteit
Dwyer biedt een groot assortiment aan sensoren voor het bewaken van luchtkwaliteit voor de gebouwautomatisering. Het pakket bestaat uit schakelaars en transmitters voor temperatuur, luchtvochtigheid, kooldioxide CO2, koolmonoxide CO, maar ook voor het bewaken van voldoende lucht stroming met vaanschakelaars of een continu flowmeting.   

direct naar de producten
VSK 2016