technische ondersteuning
 
Servicedienst
Onze serviceafdeling biedt ondersteuning op maat als het gaat om installatie van en onderhoud aan instrumenten en onderdelen bij u in het bedrijf. Daarnaast hebben wij in Uithoorn werkplaatsen, een stofvrije ruimte en een testruimte. De afdeling is VCA- en ISO-gecertificeerd en geautoriseerd om conform de fabrieksprocedures reparaties en kalibraties uit te voeren. De technische specialisten hebben veiligheidstrainingen gevolgd voor onderhoudsactiviteiten on- en offshore en voor de (petro)chemische industrie. Onze servicedienst verzorgt, indien gewenst, ook het onderhoud van producten die niet door ons zijn geleverd. U heeft hierdoor één partner voor al uw meet- en regelinstrumenten.

Kalibratie
Wij bieden een snelle service als het gaat om het kalibreren en justeren van meet- en regelinstrumenten. Kalibraties vinden plaats met RvA-gecertificeerde referenties in een geconditioneerd kalibratielaboratorium. Het justeren gebeurt binnen de door de fabrikant gestelde specificaties. Voor het kalibreren en repareren van handmeters werken wij samen met MW Instruments.

Onderhoudscontracten
Een belangrijk onderdeel van onze technische ondersteuning vormt het preventief onderhoud aan weerstations en handmeters/testinstrumenten. Onze werkvoorbereider bewaakt hierbij de afgesproken planning en neemt tijdig contact met u op voor het maken van een afspraak. Handmeters worden gemiddeld één keer per jaar gecontroleerd. Er is leenapparatuur beschikbaar. Bij storingen heeft u binnen 24 uur een vervangend instrument in huis.