Meet-en regelinstrumenten voor hydrauliek en pneumatiek
toepassingen-hydrauliek
Bekijk hier welke oplossingen wij u kunnen bieden voor applicaties in de hydrauliek en pneumatiek. Ons productenpakket bestaat onder andere uit druk, temperatuur, niveau en flow sensoren voor hydraulische powerpacks, maar ook grotere installaties. Ons assortiment loopt uiteen van eenvoudige low-cost sensoren tot maatwerk oplossingen. Ook zijn er speciale sensoren voor explosieveilige hydraulische systemen volgens ATEX.
applicaties en oplossingen
Onze brochures
Best verkochte producten
De serie 8000 van Barksdale is een modulair opgebouwde compacte mechanische drukschakelaar. Er zijn twee uitvoeringen leverbaar, een membraan en een piston drukelement. De drukbereiken variëren van 0,4 - 6 bar tot 80 - 600 bar. De schakelaar is gemaakt van "die-cast" aluminium met een beschermingsklasse van IP65. Standaard heeft de 8000 een DIN 43650 elektrische aansluiting, maar andere aansluitingen zijn optioneel leverbaar. De serie 8000 is zeer geschikt om gebruikt te worden in de machinebouw voor pneumatische en hydraulische toepassingen.
Deze zeer compacte vlotterschakelaars zijn ideaal voor toepassing in hydraulische powerpacks. De UNS1000-BN18 wordt op maat gemaakt in lengtes tot 600 mm. Optioneel kan er een temperatuurbewaking in de stem van de vlotter worden gemonteerd.
De BPS3000 serie van Barksdale is een elektronische drukschakelaar met optionele transmitter uitgang. De drukschakelaar is voorzien van een duidelijk LED display en is volledig draaibaar. Zo kunnen het display en de elektrische aansluiting afzonderlijk van elkaar worden gedraaid in de ideale stand. Naast de standaard uitvoeringen kan de BPS3000 ook worden uitgevoerd met andere procesaansluitingen, analoge uitgang en of EPDM dichtingen.