Gratis webinar: Veelgemaakte fouten bij drukverschil meten in ventilatiesystemen
woensdag 15 november 2023

Gratis webinar: Veelgemaakte fouten bij drukverschil meten in ventilatiesystemen

Bij het meten van drukverschil in ventilatiesystemen komt in de praktijk veel meer bij kijken dan men vaak denkt. Onze specialisten Teun Mulder en Marcel van Kesteren geven voor het eerst een webinar over dit onderwerp. Zaken zoals ‘het effect van een geknikte slang’, ‘condens in je manometer’ en ‘hoe selecteer ik een drukverschilmeter voor mijn applicatie?’, komen aan bod.

Belang van drukmetingen

In bijvoorbeeld laboratorium en -ziekenhuisomgevingen worden drukverschillen nauwlettend in de gaten gehouden. Onnauwkeurige metingen kunnen leiden tot veiligheidsrisico’s, de integriteit van schone omgevingen aantasten en inefficiënte werking van systemen veroorzaken, wat kan resulteren in hoge(re) kosten en soms zelfs reputatieschade. Daarom is het essentieel om de juiste meetinstrumenten te kiezen, afgestemd op de specifieke toepassing.

Hoe voorkom je fouten bij drukverschil meten?

Wil jij voor eens en voor altijd duidelijkheid over het correct meten van drukverschil? Pak jouw kans en volg 23 november a.s. vanaf 10.00 uur het gratis webinar “Veelgemaakte fouten bij drukverschil meten in ventilatiesystemen”. Binnen een uur kom je alle ins en outs te weten over het meten van drukverschil, én kan je jouw vragen stellen aan twee specialisten Teun Mulder (specialist dataregistratie) en Marcel van Kesteren (specialist HVAC-instrumentatie).

Aanmelden

Wil jij weten hoe je correct drukverschil meet in ventilatiesystemen? Schrijf je snel in voor het webinar van Teun Mulder en Marcel van Kesteren op 23 november 2023 van 10.00 tot 11.00 uur.

Agenda 23 november 10.00 - 11.00

  • Wat is drukverschil?
  • Verschillende vormen van druk
  • Met welke meetinstrumenten meet je druk?
  • Applicaties
  • Hoe bepaal je het juiste meetinstrument voor de juiste applicatie?
  • Voor- en nadelen per meetinstrument
  • Voorkomen van de 10 meest gemaakte fouten
  • Q&A

Dit webinar heeft al plaatsgevonden. Klik op onderstaande knop om het webinar gratis terug te kijken.

webinar terugkijken