Dataloggers en temperatuurregistratie voor de voedingsmiddelenindustrie HACCP

1-13 van 13

Binnen de voedingsmiddelenindustrie is het bewaken van met name temperaturen van groot belang. Tijdens productie, transport, opslag en bereiding dient de hygiene van levensmiddelen te worden gewaarborgd conform de HACCP richtlijnen. In de productieomgeving van voedingsmiddelen kunnen ook de luchtkwaliteit en eventuele overdruk worden gemeten en bewaakt.

Hitma levert handmeters en datalogger om op eenvoudige wijze te kunnen voldoen aan de HACCP. We leveren echter ook compleet geautomatiseerde dataregistratie en monitoringsystemen waarmee het complete traject dat voedingsmiddelen afleggen van productie tot transport, opslag en bereiding kan worden geregistreerd en bewaakt

Kimo Instruments

Kimo button dataloggers serie KT20

De KT20 serie button dataloggers van Kimo zijn zeer compact en scherp geprijst. De dataloggers met een grootte van een knoop kunnen worden gebruikt voor het...
Kimo Instruments

Kimo datalogger software serie Kilog

De Kilog software is een uitgebreid pakket voor het programmeren, uitlezen en het maken van rapportages voor alle Kistock serie dataloggers. Met de software...