Meet-en regelinstrumenten voor luchtbehandeling en ventilatie
toepassingen-luchtbehandeling
HITMA Instrumentatie levert een breed pakket gecertificeerde producten speciaal ontwikkeld voor toepassingen binnen de luchtbehandeling en ventilatie. We laten u graag kennismaken met een greep uit ons assortiment.
applicaties en oplossingen
Onze brochures
Building Automation CO2 catalogus
Best verkochte producten
De Dwyer Magnehelic is een drukverschil manometer voor het meten van druk, onderdruk en drukverschil van lucht met een nauwkeurigheid boven de 2%. Ideaal voor filterbewaking in ventilatiesystemen. De ingenieuze magnetische overbrenging maakt de manometer schok- en trillingsbestendig. De Magnehelic serie 2000 wordt standaard geleverd met bevestigingsmateriaal en slangpilaren.
De Dwyer MS2 serie is de opvolger van de scherp geprijsde Magnesense serie drukverschiltransmitters. De MS2 is nu nog universeler doordat, naast het meetbereik, nu ook de analoge uitgang in het veld te selecteren is. De Magnesense II heeft naast de traditionele analoge uitgangen nu ook uitvoering voor BACnet en Modbus RTU. De MS2 is ideaal voor filterbewaking en (ruimte)drukbewaking, maar kan door de ingebouwde flowberekening ook als luchtsnelheidsmeter worden gebruikt.
De Dwyer CDTR CO2 transmitters werken met de nauwkeurige meetmethode NDIR (infrarood). De transmitters zijn leverbaar in een wandmontage uitvoering en in een uitvoering voor montage in luchtkanalen. De uitgang voor de CO2 en relatieve vochtigheid is instelbaar met jumpers. Optioneel zijn de transmitters ook verkrijgbaar met passieve temperatuuruitgang en SPST relaiscontact.