Webinars rondom Instrumentatie


Instrumentatiespecialisten Teun Mulder en Marcel van Kesteren organiseren regelmatig webinars over instrumentatie. In een klein uur praten ze je bij over verschillende vormen van instrumentatie, de voor- en nadelen en technische innovaties in de markt. Bekijk deze webinars gratis terug.
Over de sprekers
Instrumentatie- en dataregistratiespecialist Teun Mulder heeft jarenlange ervaring in de meet- en regeltechniek. Hij adviseert klanten altijd vanuit zijn eigen expertise, met als doel het selecteren van de juiste meetoplossing voor de applicatie. Hiervoor beschikt Hitma over hoogwaardige meetinstrumenten die worden toegepast in nichemarkten waar hoge eisen worden gesteld aan o.a. nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Denk hierbij aan ziekenhuizen, cleanrooms, voedingsmiddelenindustrie en laboratoria.  

Marcel van Kesteren, Instrumentatie- en gebouwautomatiseringspecialist bij Hitma, heeft in meerdere jaren de nodige kennis opgedaan over instrumentatie. Door de ervaring bij diverse werkgevers en door het volgen van gerichte opleidingen, heeft hij zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van meet- en regeltechniek. Door zijn passie voor het vak, streeft Marcel ernaar om waardevolle inzichten en praktische kennis te delen door middel van webinars.chat uitgeschakeld voor Engels